Tegenwoordig zijn er tal van exchanges en digitale omgevingen waarin eenvoudig cryptocurrency is aan te schaffen. Voor de Nederlandse markt zijn vooral Bitvavo en Binance enorm populair. 

Bitvavo is onder de Nederlanders populair en beschikt diverse cryptocurrency. Naast Bitcoin en Ethereum zijn er ook tal van altcoins te verkrijgen op het platform. Voor nieuwe gebruikers is er een eenmalige welkomstbonus.

Maak gebruik van de actie: 1000 euro gratis handelen op Bitvavo

De handel in crypto is enorm populair. Vele Nederlanders verdiepen zich momenteel in de technieken rondom crypto en beginnen met de eerste investeringen.

Wat is Bitvavo

Bitvavo is een Nederlands bedrijf welke zich richt op crypto. Via het platform kan je hierdoor eenvoudig crypto kopen via iDeal en andere betaaltoepassingen.

Bitvavo is een exchange waarin je de coins kan bewaren. In tegenstelling tot cold wallets of software wallets waarbij je nadien je munten moet verzenden naar een aparte wallet, is het hier mogelijk om alles te behouden in de online omgeving. Nadeel is wel dat je geen toegang zal krijgen tot de keys van de coins. Het is altijd goed om je te verdiepen in een wallet zoals bijvoorbeeld een Ledger.

Aanbod

Het aanbod bij Bitvavo is behoorlijk ruim. Naast de populaire coins als Bitcoin en Ethereum is er ook een ruim aanbod gericht op altcoins. Denk hierbij aan  Cardano, 0x, Ontology, Nano, VeChain Thor, Holo etc etc,

Registreren bij Bitvavo

Registreren voor Bitvavo is volledig gratis en vrij eenvoudig. Voor het aanmaken van een account is het een vereiste om je te verifiëren, waarna je kan starten met de handel. Qua veiligheid is het aangeraden om 2FA te activeren op het account.

Bitvavo stelt geen limieten aan het bedrag. Starten is al mogelijk vanaf 1 euro.

Welkomstbonus

De eerste 1000 euro is voor nieuwe klanten volledig gratis zonder transactiekosten en fees. Hierdoor is het niet nodig om transactiekosten te betalen. Om gebruik te maken van de actie is het een vereiste om je te registreren via deze speciale link. Vervolgens krijg je automatisch de voordelen aan het account gekoppeld.

Maak gebruik van de actie: 1000 euro gratis handelen op Bitvavo