cryptocurrencyonline.nl
Exchanges, Nieuws

Wat is de Nederlandse crypto exchange BLOX en hoe werkt het?

BLOX is een Nederlandse crypto exchange welke zich voornamelijk richt op de eenvoud van het platform. Bij BLOX is de missie om crypto zo simpel mogelijk te houden zonder al te veel technische afhankelijkheden. BLOX heeft als doel om crypto en Bitcoin toegankelijk te maken voor het grote publiek. Om kennis te maken met het platform krijg je de eerste 10 euro volledig gratis. In Nederland heb je onder andere ook de populaire Bitvavo exchange.

Wat is BLOX

BLOX is de crypto-app van BTC Direct. Om de aankoop van Bitcoin en andere cryptocurrencies te vereenvoudigen is BLOX opgezet. De app werkt eenvoudig en is door vrijwel ieder te gebruiken. Kennis in de wereld van cryptocurrencies is geen vereisten, via de app van BLOX kan je gelijk aan de slag.

Daarnaast brengt BLOX veel andere voordelen met zich mee:

BLOX heeft als missie crypto zo simpel, toegankelijk en laagdrempelig mogelijk te maken. Voor de ervaren crypto handelaar of day trader is BLOX niet geschikt. Wel is de app ideaal voor de beginners welke starten met investeren in cryptocurrency. Via de tijdelijke link krijg je 10 euro volledig gratis.

BLOX aanbod

BLOX wil het eenvoudig en zo simpel mogelijk houden. Dat is terug te zien aan het aanbod – geen integraties van Pancakeswap/ Binance Smart Chain of andere lastige termen, de meest populaire cryptocoins zijn aanwezig. Vooral voor het ontdekken van cryptocurrencies is alles aanwezig.

Momenteel zijn onder andere de volgende tokens aanwezig;

BLOX website en App

Het is handig om te benoemen dat het bij BLOX alleen mogelijk is om te handelen via de app, niet via de BLOX website. De BLOX-app is zowel beschikbaar voor Android-toestellen (BLOX-Android) en iPhones (BLOX-IOS).

BLOX betaalmethodes

Bij BLOX accepteren ze alle onderstaande betaalmethoden, wanneer je geld op je BLOX account wilt storten:

BLOX heeft een officiële registratie bij De Nederlandsche Bank en is onderdeel van BTC Direct, een van de populairste exchanges.

Related posts

Do Know: Nog altijd actief in ontwikkeling Luna

Contact
10 september 2022

PayPal werkt aan “PayPal Coin”

Contact
8 januari 2022

Zo krijg je een gratis Bitvavo welkomstbonus

Contact
16 september 2022
Mobiele versie afsluiten