Stay connected
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Hoe werkt de Bitvavo 1000 euro promotie precies? In dit artikel geven we meer uitleg over de promotie bij Bitvavo. Via enkele klikken is het mogelijk om gebruik te maken van de actie. Bitvavo is een van de beste crypto brokers van Nederland. 

Elke nieuwe gebruiker welke zich registreert kan via de promotie gebruik maken van 1000 euro gratis handelen.  Maar hoe werkt deze actie precies? In dit artikel geven we meer uitleg.

Bitvavo 1000 euro gratis handelen

Om gebruik te maken van de Bitvavo 1000 euro promotie is het vereist om gebruik te maken van onderstaande link. Hieronder vind je de kortingspagina van Bitvavo. Door via deze link direct een account aan te maken krijg je direct de welkomstbonus bijgeschreven. Via deze link is de actie ook te gebruiken. Deze promotie blijft 7 dagen na registratie geldig.

Zonder onderstaande link krijg je ook geen bonus. 

Over de eerste € 1000 die jij op Bitvavo verhandeld betaal je geen handelskosten. Hierdoor krijg je niet € 1000 gratis bijgeschreven op het account. Toch krijg je al snel een leuke korting op de eerste aanschaf. 

Bitvavo account aanmaken

Een account aanmaken op Bitvavo is behoorlijk eenvoudig. Om de welkomstbonus te claimen dien je allereerst op bovenstaande link te klikken. Vervolgens kom je direct op de pagina waar het mogelijk is om een account aan te maken. 

Het scherm ziet er zo uit: 

Wanneer de tekst: Welkomstbonus: Verhandel 1000 euro zonder handelskosten.” is toegevoegd – weet je zeker dat het correct is aangemeld.  Wanneer de groene letters niet zijn toegevoegd – profiteer je niet van de welkomstbonus. 

Vervolgens vul je alle gegevens correct in.

Mail bevestigen

Zodra je het formulier hebt ingevuld ontvang je binnen enkele minuten een e-mail die je dient te bevestigen. Check ook goed de spam folder en klik vervolgens op de button voor het bevestigen van het account. 

Starten met handelen

Starten met handelen is eenvoudig. Wel is het bij Bitvavo vereist om je account via een ID-kaart of andere verificatie te bevestigen. Dit komt vanuit de Nederlandse regelgeving en is verplicht.